Thursday, 6 December 2012

Resepsi mrs.pink

Tak nak tulis panjang2 boleh tak? tahap malas makin melampau2...resepsi dirumah, pelamin dan meja makan pengantin oleh Love Studio, katering Al-Hayyu kami ambil pakej RM7.90 1000pax termasuk khemah piramid 5 (1 tambahan), meja vip dome utk 24 org, meja bulat termasuk alas meja dan semua kerusi bersarung dan pramusaji. Walaupun november musin hujan tapi alhamdulillah di kedah tak hujan..panas. Rombongan en.abg datang lepas zohor semua rombongannya baju serba biru. My family pula dusty pink dari mak hingga ke anak buah. Pengantin berarak diiringi dengan kompang mp3 jelah, waktu nak naik pelamin dj pasang kan selawat nabi pastu baru lagu pengantin. DJ tak lupa juga putarkan lagu pilihan pengantin Shayne Ward 'No Promises'. ok sebahagian gambar majlis untuk kawan2 yang tunggu pic majlis resepsi nona... sederhana tapi meriah...

HB lily adik lelaki ku yg buatkan...so xguna hb butik
my wedding dress
makeup session

my bridesmaid
my s.i.l
 
anak buah 'bunga manggar boy'
laksa corner, tapai corner & teh tarik corner


abang ipar sbg penyambut tetamu lelaki
my lovely flower girl yg comel
mak tersayang...
bagi amanat...pengantin lelaki dh sampai
berarak...panas nya..alhamdulillah tak hujan


mcm kekok je nak sanding...

oppss sat nak lap peluh...

en.abg suapkan mak kek
mak nangis disuap menantu..so sweet mak ni...
pengantin rehat jap... :)



14 comments:

  1. haa...cantik. kurussss!!
    aaaa...(motif meroyan kt bLog org??haha)

    ReplyDelete
  2. hahaha ada cara tau nak posing bg nampak kurus

    ReplyDelete
  3. semua pink nmpk ceria sgt..

    p/s : HB awak cantikla..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepakat nak pakai sama, act. sy sruh warna sama dgn pengantin,
      hb, tu adik sy buatkan ..simple tp cantik

      Delete
  4. wewitttttttttttttttt si pemantinnn kat tew gojes lah!
    nona...lucky u coz u memang selimmmmm... seriyes chantek!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. auwwww rasanya dh x gojes sgt sbb asyik lap peluh jer hehe
      mak sy xsuka tgk sy kurus sgt....tak lalu mkn sb nk kwin :p
      lps kwin ni selera mkn sy mjadi2...

      Delete
  5. sis!!gojeznya!!!ahaaakkksss...hubby sis pon sporting je pkai pink aw ^_^ ruginya wedding kita sama tarikh aw,klu x leh p wedding sis ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul...rela dlm paksaan, kebykan bj dia hitam tiba2 kwin kena pkai pink...hahaha sian dia...wedd kita hr sabtu same date, klu ika hr ahad mmg sis dh p tau... :)

      Delete
    2. ahaakkk..ika lupa nak gtaw sis.kenduri belah laki ary ahad kat yan :P heheheh....

      Delete
  6. canrik pelamin n baju nona..nmpak kurus la, camno diet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mkn skit je, mlm tak mkn langsung

      Delete
  7. cantik nona! mrs pink giler la nih ... hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. giler pink masa ni...lepas kwin ni hiasan rumah xde pink langsung hehe

      Delete
  8. Sangat pink.Hehe.Suke3.Sha pon ske pink.Sumenye sweet n cantik sangat3. :)

    ReplyDelete