Friday, 7 December 2012

Outdoor

Dari lensa OP, tak banyak lagi pic, album pun lom siap lagi...ni pun aku kutip dari fb dia....tq rifdi haziq photography make our day look so beautiful...

dia lah op saya, muda lagi seorang student






12 comments:

  1. cantik gambarnye..good job to ur op!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wedd. photographer mmg kreatif2

      Delete
  2. student lg..bagusnyer die..cantik2 gmbr sis n husband..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kagum dgn hasil kerja dia

      Delete
  3. cantik shoot yang dia snap. kreatif. :)

    ReplyDelete
  4. nona suka pic yg nmpk sharp...lagi satu photographer ni pandai pilih lokasi utk padankan dgn warna dress kita, xde lh kita tenggelam dlm backgrnd pic...lokasi dia pilih dlm hutan rumput seblh taman bkn shoot dlm taman tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. photgrphr mesti kene kreatif kan..bestnye gambar cantik2.. dija belum lagi update outdoor pic..:)

      Delete
  5. cntik gmbar rifdhaziq ni, linda selalu like gmbar2 dia..memang cntik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke...dia op area utara, tp klu nk hire dia ke negeri lain pun boleh, harga pun murah...

      Delete
  6. sis...like ur pic!!ahaaakkksss so cantik la sis ni taw ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis pun nk tgk pic wedd ika..cepatlah upload ika...sis tgk pic nikah ika sgt cantik...reception lg lah gojes, pink lak tu

      Delete
    2. ika xdpt ag pic dr op huhuhuhuhu..mcm na nk review sis :P t ika upload ya mana yg ada ^_^

      Delete