Wednesday, 5 December 2012

Hantaran mrs. pink & mr. blue

Layan dulu pic hantaran...yang pasti diy semuanya.  9 berbalas 7. Pic ni sebahagian jer, ada 2 lagi, satu aku letak coklat dalam bowl dan satu lagi ingat nak letak je buah2an tapi ubah plan letak buah2 kering (asam boi) macam2 jenis ada 6 semuanya letak dalam botol jar yg cute. Ok pic nikah dah...pic resepsi belum lagi....hahaha pasti tak sabar2 kan...err tapi banner dh nampak xpe muka pengantin jer...ok pengantin nak kemas2 rumah dulu ye...penat...biasa lah pengantin baru...huahuahaaa....

Bride to Groom


  Groom to Bride

Hantaran ni kakak en.abg yang gubah...cantik ada reben polkadot..i likeee :) 




20 comments:

  1. cantik hntrn u buat macam buat kat bridal boutique ok..qis pun diy je hntrn sendiri dr bertunang smpla kahwin..jimat! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy guna artificial flower je, cucuk2 bg nmpk padat
      betul jimat...xperlu byr kos tempahan

      Delete
  2. semuanya cntiklah...yg biru kuning tu mmg cntik sgt!!!!penuh ngan bunga...sukanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. penuh dgn bunga je, hantaran ni kurang guna riben

      Delete
  3. cantikk. nampak mcm fresh flower dah. i like! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga rose span tu mcm ff...tq

      Delete
  4. both pon chantek...

    suka sgt yg biru tu coz bunga yang nona guna tewww... love it!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nona suka bunga hydrangea, penuh dgn bunga tu je

      Delete
  5. dua2 cantik..pndai pilih bunga n main warna. Memang reben polkadot nmpak cntik sgt, mase brtunang pun linda gune reben polkadot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too..suka dgn hntran en.abg sbb ada polkadot

      Delete
  6. 2-2 cantek! biru tu mcm daLam mjLh pengantin!

    tantekkk =)

    ReplyDelete
  7. seperti org lain komen juga. cantik skali!

    ReplyDelete
  8. Wahh...sgt kreatif.Sume DIY sendiri.Beshnye.Sangat cantik dear.Sukenye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. diy mana yg mampu je sha...ikutkan hati semua nk buat

      Delete