Wednesday, 3 October 2012

Jemputan...

Lagi 1 bulan 1 minggu 5 hari je lagi...kad belum settle lagi. Kad jemputan di Kedah masih dalam proses lagi, dah siap print dan potong cuma tinggal nak ikat dan tampal riben. Sekarang ni siang malam keje aku buat riben...saja menyusahkan diri.  Kad untuk kawan2 ofis aku siapkan awal lagi dan semalam aku dah edarkan. Bukan main suka dorng dapat kad yang sgt suweeett eeee prasannya...Kembang kempis rasanya...ishh jangan lebih2 nanti riak jadinya. Siap usik2 lagi. Usikan nakal dah satu kelaziman plk...tak sah kalau tak nyakat. Jemputan untuk kawan2 sekolah pun dah. Msg minta add kawan2 pun dah. Tunggu nak pos je lagi. Jemputan dalam fb pun dah create. Kawan2 blog atau b2b lain juga saya dengan dengan ikhlasnya menjemput kawan2 ke majlis perkahwinan saya nanti. Sape2 yang balik kampung atau  jalan2 ke Kedah jemputlah ke rumah saya ye...utk alamat penuh sila email saya nona@salam.uitm.edu.my

Siap untuk diedarkan satu ofis



17 comments:

  1. ngeeeee....ika sama gak la sis.kad xciap ag pon :p nsib mak ckp xyah p manggil org awai2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad utk kwn2 ofis je yg siap..kad utk jemputan lain tak siap lg..tgh keje keras nk siapkn...tu lah same date klu tak boleh dtg kenduri sis pun boleh g kenduri ika kan..

      Delete
    2. 2 la sis..nak wat mcmna,kebetulan kenduri kita sama sis :) xpa2 t kita kongsi pic taw sis :)

      Delete
  2. cute card...
    tp jauh pulak rasa kedah tu... (padahal majlis diri sendiri pun at the same date) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx diyana...same date gak ke? dh 3 org same date. gd luck dgn wedd. preparation diyana

      Delete
    2. saya Nikah a week before... 18 Nov bertandang punya kenduri.. hehe

      Delete
    3. sempat lg..boleh tgk pengantin baru

      Delete
  3. Wah cantiknya DIY kad. Memang berbakat nonani

    ReplyDelete
    Replies
    1. zarith pun boleh buat jg...cuma leceh lh byk keje skit

      Delete
  4. cantik nyer kad kamo iteeewwwwwwwwwww....rasa nak gigit2 jer. nanti kitew send email yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macih haida...terharu gitu...jgn gigit tak kenyang, jom mkn kenduri lg kenyang

      Delete
  5. whooooaaaaa...cik nona yg creative!

    kLw bukak jek bLog awak, xsah kaLaw xkagom!hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayooo kelas kau jah...wink2* malu gitu...thx orked..tapi sy lg kagum dgn pic OP u capture tu.. oppa gangnam style..siyes i suka

      Delete
  6. Wah...kreatif la u nona...sgt chantek u nye wedding card... jgn lupa jemput WE ye hehehe :p
    all d best dear..

    ReplyDelete