Tuesday, 25 September 2012

Tin can centerpiece

Rasa malas pulak nak tulis banyak2...biasalah pressure... stress..mcm2 nak kena settle. Tarik nafas jap....ok kali ni nak citer pasal projek untuk centerpiece...diy centerpiece ni menggunakan bahan terbuang, guna tin susu pekat manis jer...en.abg suka beli susu pekat so aku suruh dia kumpul tin banyak2 jangan buang. Mula2 dia pelik buat apa tin banyak2....hehe ada lah projek... :p Tak banyak dalam 10 tin lagi yang perlu dikumpul.

 Baru siapkan bekasnya....Projek diy centerpiece ni belum siap lagi....

7 comments:

  1. Sweet!!! Kertas tu guna kertas A4 je ke?

    ReplyDelete
  2. aah..baru nak tnyee..kertas tuu nona wat acanee..heee:))..

    ReplyDelete
  3. hehe.. lupa lak nak tulis ye...Guna kertas A4 jer..
    kertas photostat biasa pun boleh,nak kualiti skit guna kertas laser photo paper 120gsm
    ukur saiz label tin, design dan print. Satu A4 dpt 2 label.
    Label tu gam je terus ats tin...sonang kan

    ReplyDelete
  4. Hi nona manis...u kreatif sgt.ajar i bleh??kedah kat mna??

    ReplyDelete
  5. comelnya.. guna apps apa design tu?

    ReplyDelete