Friday, 30 November 2012

Malam berinai

Orang malam berinai siap atas pelamin...siap dengan makeup dan baju lip lap bukan main...malam berinai besar aku di jalan masjid india...malam deepavali, esoknya dah nak bertolak balik kg, 3 hari lg nk kawin br nak balik. Meriah okehhh...siap dum dam dum dam bunyi mercun....orang bkn main ramai duk tengok kita berinai...tunggu turn nak berinai pun ramai, tapi aku yg paling lama kat situ sebab inai kaki sekali. Kebas2 bontot ats bangku kecik tu. Sebelah tangan rm5 tapi tambah kat kaki dalam rm30 jer.




10 comments:

  1. waahhh...dah tukar header..gulpp..lari topic..hahhah:p

    ReplyDelete
  2. waahhh...dah tukar header (copy paste dr Teha sbb nk ckp mende yg sme gk.hehehe)
    cantek pic nona kt banner..mmg pinky =)

    untie2 tu taw ke nona nk kawen?? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe siap cakap kasi cantik2 tau saya mau kawin...

      Delete
    2. hahaha. ye ker??kt tmpt Sya ade untie India nih die wat inai2 gk La..kLW inai bese (xkesah corak ape) die state La harge bpe kan.. tp kLw inai utk wedding (xkesah corhk ape jugak) Laen puLak harge nye..mahaL sket La

      so kLW nk pkai servis untie 2xLeh gtaw inai tu utk kawen.nnti ade extra charge.hahahaha.Lawak!

      Delete
    3. shh jgn g tau utk kawen, sure kena xtra charge hahaha ye lah kita pun bkn nak corak smpai ke lengan, nk simple2 jer

      Delete
  3. Cantik Cik Nona kita nih ..
    Sweet2 je ng pink...
    Tahan lama x inai dia ?

    ReplyDelete
  4. kita jer kot rasa sweet, abg kita kena paksa pkai pink hehehe syg pnya pasal..
    Tahan lama juga ikut inai, nona pkai ni tahan 1 minggu...resepsi seblh lelaki nona g lukis lain

    ReplyDelete
  5. wah seromoknyee! x sabar gak nak tunggu my turn.btw nice inai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsabar juga nk tgk ur wedd.jg...

      Delete