Thursday, 1 November 2012

diy kasut 'pinky'

Dah siap diy kasut resepsi design konon ala2 hatta dolmat le, tiba2 rasa macam nak pakai ke tak sebab kasut ni buat aku rasa mcm susah nak jalan, tinggi giler siot...dah try catwalk tapi rasa macam 'siput'walk plk..tengok lah canner pakai ke tak nanti. Tapi panten memang jalan ala2 siput je kan konon ayu dan sopan santun gitu..hahaha tak tau aku ni jalan macam ribut...

sebelum

selepas diy, rasanya kena tambah skit lg pearlndiamond


23 comments:

  1. cantik!! :D kasut ni beli kat mana yang???

    ReplyDelete
    Replies
    1. i beli online kt cni https://www.facebook.com/pages/Cincaidotcom/212311382143227?ref=ts

      Delete
  2. wowwww......mmg sngt cantik lepas dah ade bunga2 tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kosong je kan, kena tambah skit

      Delete
  3. adehhs.. cantiknye kasut kamoo`... pinjam leh ... hahha

    ReplyDelete
  4. cantikkk.. dah tmbah bunga2 lagi gojes. Baru follow ur blog, serius banyak inspirasi n idea boleh dpt dr blog ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi linda, tq lawat blog nona ni, nanti oleh sama2 kita kongsi idea

      Delete
  5. hehe.. xde la nona.. gurau aje kan ...
    cantik sgt kasut tu...
    bunga tu tomeyyy .. rajin tul kamoo dear ..~

    ReplyDelete
  6. owh mmg tinggi ya amat.... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak melampau kan...bajet sama tinggi dgn e.abg, dh pkai tggi tu pun x sama gak hehe

      Delete
  7. wahhh!!cantik la sis :) terer la sis ni ^_^ kst ika pon tinggi gak tp ika suka kst tinggi2 ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis pun suka kasut tinggi, tp ni terlampau tinggi, x reti nk jalan plk tgh berbelah bagi ni, nti sis try ctwlk...

      Delete
  8. wahh.suka sangat2.nak tanya,tampal ke jahit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nona tampal je, xnk nti boleh buka blk

      Delete
  9. owh..cantek..carefuL nnti
    colleague dept sebeLah pkai heels jatuh smpai kene operate.berbulan dpt mc

    so, carefuL K..sya Layan wedges jek.heeLs xreti.tkt terbenam.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooh ye ke sampai mcm tu skali ke, kena hati2,tapi rasanya sy dh confident hehe

      Delete
  10. serius cantik kot! gud luck catwalk nnt.. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq, sy dh try catwalk siap menari gangnam lagi...haha cukup kot training tu hehe

      Delete
  11. hye nona..sorry ganggu..salam perkenalan..sy fira dari program Safiyya TV9..kami tgh cari peminat DIY Kasut n sy tertarik dgn DIY Kasut awak..sy berminat utk temuramah awak berkaitan topik ini..jika awak tidak keberatan, boleh email sy lady.qissra@gmail.com atau hp 011-12734500..tq :)

    ReplyDelete
  12. Hai sis,saya nak tya,sis tampal bunga n manik tu guna apa ek?tima kasih..

    ReplyDelete