Monday, 12 November 2012

4 hari lagi...

Tinggal 4 hari je lagi...Hari ni masih keje, tapi rasanya nak amik half day. Rehat secukupnya sebelum esok balik ke Alr Str. Semua keje dan siap cuma nak serahkan kepada team unit. Semua barang nak bawa balik dah siap satu longgok tepi dinding tunggu nak masuk boot kete je. Beg pakaian dan barang keperluan lain belum packing lagi. Dah buat checklist barang nak bawa.

Malam ni nak g Jln.Masjid India nak survey henna...memang nasib baik sebab deepavali ni mesti ramai aci2 yang buat open table. Cuma aku g hulur tangan n kaki je...dan duit. Tapi kena juga tengok kadang2 dorg ni guna inai yang agak hitam...tak nak lah jari jd hitam legam. Kalau kwn2 dan b2b lain tau kat situ yang lukis henna cantik dan yang penting merah...jgn lupa kongsi sama ye. Murah pun murahkan...hire pelukis henna memang agak mahal skit tambah2 kalau kita minta datang rumah, upah dorang lagi tak termasuk kos perjalanan lagi. Ada tu siap ada pakej lagi. Ikutnya dalam pakej vendor dah ada untuk inai tapi dia cuma inai tangan je, jari kena inai sendiri. Nak gak corak2 kat kaki....

Kepada kawan2 dan b2b semua doakan segala urusan dan perjalanan ke gerbang perkahwinan ini dipermudahkan dan berjalan lancar. Jemputlah datang ke majlis perkahwinan nona dan kepada kwn2 yang terima kad dan yang tak terima kad pun dijemput hadir. Yang tak dapat datang tak pe nona faham mungkin sebab faktor jarak jauh tapi yang singgah umah adik badik ke atau g jalan2 langkawi ke, bkt. kayu hitam ke, padang besar ke jangan segan2 singgah umah nona...ada goodies hebat menanti anda....hahaha ayat tak leh blah...Nona memohon maaf jika ada bahasa dan perkataan yang menyinggung perasaan sesiapa....Doakan rumahtangga yang bakal dibina kelak berkekalan hingga ke hujung nyawa...kau tercipta untuk ku...

love u ols...

11 comments:

  1. semoga semuanye berjalan lancar ye nona, jage diri elok2 :)

    ReplyDelete
  2. amiinn..selamat semua hendaknya..selamat penganti baru in advance nona:)

    ReplyDelete
  3. Wahh...lepas sorang2 b2b dah nak menamatkan zaman bujang.Semoga semuanya berjalan lancar dear.Hati2 dalam perjalanan. :)

    ReplyDelete
  4. Semoag semuanya lancar...aminn...heee

    ReplyDelete
  5. good luck nona (^_^)
    semoga semua nya b'jln lancar

    ReplyDelete
  6. aminnn ...
    semoga semuanya b'jln dgn lancar ye ..

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru ye nona ..

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru ye sis ;) semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete