Tuesday, 22 January 2013

Adikku kahwin...

Kahwin juga akhirnya...adik aku tu lah.. yang mula2 kata nak buat  sekali kenduri tu...2 3 kali jap jadi jap tak dan akhirnya tak jadi buat sekali. Dia ni tentera unit Airborne kena g New Zealand utk latihan payung terjun sekali kena tarikh kenduri tak jadi lah mak aku nak wat kenduri dua2 anaknya serentak. Masa tu lah aku pressure giler janji nak buat sekali tup2 tak jadi kalau tak banyak aku dpt jimat hahaha kakak yg selfish.... Masa kenduri adik aku 20hb. Jan 2012 tu aku tak dapat balik. Hanya kenduri sebelah perempuan sahaja dorg pun buat 2 pasangan serentak sekali dengan kakak adik ipar aku tu. Segak juga adik aku tu dengan uniform Airborne...haaaa tak payah susah2 sewa baju pengantin... Kepada adik ku Mohd Fazli dan isterinya Nurul Husna Selamat Pengantin Baru moga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat....


Selamat Pengantin Baru...Fazli & Husna moga berbahagia hingga akhir hayat

11 comments:

  1. Replies
    1. tema color yg cantik tgh hot ni

      Delete
  2. nice kaler! mmg tgh in skrg kaler ni kann...actually masa belajar dulu ada terdetik nak kawen ngan TUDM or seangkatan dengannya sebab nak kawen bole lalu bawah pedang hehehe gila kuat berangan kan WE ni... haish... :p bila tau je bakal suami bkn keja tu...terus pasrah!!!! hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. frust juga adik xjd buat skali klu tak merasa lalu bwh pedang gak siap dgn brass band lg hahaha
      verangan padahal bkn hubby sojer pun....

      Delete
    2. ha... WE.. nnti Sya gtaw kt hubby WE!!! hehehehehehe

      guro2. kang xpasal2 bLk umah hubby pegang pedang soh WE lalu bwh. ade brann?? hehehehehehe

      Delete
    3. hahahaha ni cuak ni nak jumpa Sya masa passing bantal cenoet nanti ni..dah tentu pegi ngan hubby nanti...haish kena tuka plan ni ekekeke

      kannnn tak pasal2 pedang samurai dia bagi WE nanti..nak sgt kan lalu bawah pedang hahaha

      Delete
  3. combination pink+blue memang sangat cantik, rase sweet sangat.. smart kan bile pakai uniform.. selamat pengantin baru adik nona semoge bahagia hingga ke syurga..amin :)

    ReplyDelete
  4. syok nya kwen pakai uniform...apapun tahniah & slmt pengantin baru utk adik nona.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik ipar nurse...klau pengantin pompuan pkai bj nurse cmne plk hehe
      klakar le plk kan..

      Delete