Thursday, 20 June 2013

NonaDsign di TV9

Assalam semua......nona dtg lagi... bkn dpt mainan percuma ye tapi dpt tgk NonaDsign dalam Safiyya. Bagi kwn2 yang tak dapat tgk Safiyya kul 11 pd Ahad 16/6/13 lepas meh tgk video clips yang sempat aku shoot kat sini https://www.facebook.com/NonaDsign Walaupun gaya amatur amik video janji boleh tgk kan...Kalau rasa tak puas hati sebab vclips yg tiba2 ada background org pegang kamera sila tgk kat http://www.tonton.com.my/#/home/channels/TV9/safiyya

Memula mak jemah tak pasti keluar Safiyya hrtu...malam sebelum tu hubby cakap besok nk bangun pagi2 nak tgk bini dia masuk tv....huisshh mcm le tak tgk muka aku hari2... Aku siap masakkan bekfas nasi goreng pagi tu sambil tgk tv9 dgn harapan kot2 ada hrtu...sebab hubby nak sgt tgk muka aku. Muka dia dok tgk hari2 ni lagi comei kot....ye lah kalau kt tv tu dia rasa mcm retis kot...haisshh jauh panggang dari api...

Aikkk... x de la plk lps tgk montaj masa start safiyya tu...isshh xde ke? Mungkin bukan hrtu kot. Kami layan jer lah tgk safiyya....tiba2 lebih kurang 10min nak abis, sebelum iklan tup..tup ada diknon...pelagi laju je tgn msg kwn2 n family. Bukan pe sebab dorg tu yg sabar2 nak tgk....ceh ceh...ye ye je.....iyoolah tu...

Agak menggelabah betoi time aku cakap tu....kawan2 cakap aku mmg laju (ini bukan iklan keselamatan jalan raya ye) aku ni buat keje mmg cepat tu pun abis slow aku buat...siap suruh aku buat pelan2 skit... Kelam kabut je tgk....issshhh rasa mcm bukan aku jer....menyampah lak mak tgk hehehe... tapi ada skit rasa gembira dan bangga (bukan kategori bangga haram ye...hahaha :p). Rasa kekok plk nak cakap kl, masa tu mcm nak terkeluar bahasa utara je....Rozita che wan rilex je ckp kedah..sb aku tgk cik ta ckp tu la yg aku rasa nak cakap je...leh la kontrol skit2 tapi nampak kekok je aku cakap...Pandai2 la dia edit. Lantak lah dh lepas pun, rasa lepas satu bebanan lak. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Doakan NonaD'sign sukses, moga bisnes kecik2 ni berjaya dan menggharumkan nama Malaysia (hahaha... yg ni membongak namanya)

nama pun salah typo...NORNAZARINA GHADIN  bkn norazarina shadin... bunyi cam sardin jer
bajet ayu sangat lah tu..
akak nak tjk cara2 hias kasut ye adik2...1. DIY kasut perkahwinan
2. DIY kasut makan malam
Antara kasut2 DIY







2 comments: