Wednesday, 27 February 2013

Family Day keluarga besar

Lama tak hapdettt....hrni nk upload pic family day keluarga sebelah hubby pd 1-3 Feb lalu di PD. Keluarga besar anak cucu cicit kpd arwah atok & wan en.abg Hj.Abdullah & Hjh.Zainab iaitu mak dan bapa kpd ibu mentua ku(keluarga seblh mak je tu..abah lom lg tu) Kumpul2 termasuk bdak2 semua dlm 60 org tu pun ada yg xdpt datang. Ramaikan...meriah dan sgt2 best...bertuah aku berada dalam keluarga ini...semangat kerjasama dan siratulrahim sesama sedara sgt kuat...terbaikkkkk

mkn pun nak manja2, pengantin baru katakan
mulut tgh kunyah bfst ns lemak pagi tu :p
ni lah keluarga besar en.abg
Anak cucu cicit Hj Abdullah & Hjh Zainab
pembahagian kpd kump.
my team...kump kuning...kasi bersihhh semua...yg pasti juara sukaneka 2 kali berturut2
kump.Merah...ini semua poyooo (kump.en.abg, tgh pegang bendera)
sukaneka akan dimulakan...berdebar2 nih
acara kanak2 dulu
acara yg paling klakar..pkai spt org hawaii (apa yg ada di sekitar habis letaknya)...pastu setiap ahli kump kena menari
last day...bergambar dulu sebelum pulang, muka ku sunburn mandi kolam kalah bdak2


9 comments:

  1. wewitt... lama tak update..ghinduuu sgt hehehe
    wahhh bestnya..meriah nauuu family belah ur hubby ye nona... syiokk kan dapat kumpul reramai cmtu!!!

    ReplyDelete
  2. wittWE hehe lama kan xupdate
    bz dgn mcm2 program
    Meriah giler...tu xltk pib mlm karaoke lg
    happening...bertuah sgt :)

    ReplyDelete
  3. wauuuwww...ramai nya family baru nona :-) !!! boleh ada chance dpt baby ramai ni. ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula tu tkejut gak..kita family xramai
      nk dpt sorang pun susah ni.. tgh berusaha hahaha

      Delete
  4. wah bestnye family besar boleh la ade family day.. seronoknye.. mesti meriah, dengan aktiviti yang best2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok ..enjoy dan yg penting smua sporting
      acara utk veteran pn ada...mak, abah n mak2 n bapa2 saudara smua
      msuk acara sukan...

      Delete
  5. dun worry nona. muke sunburn pon xnmpk sbb pic kecik molek sgt. hehehehe

    best nye pengantin baru. mesti rmai tego kan? hikhik

    ReplyDelete
  6. uih syoknya kak.lepas jadi pengantin baru ada family day.boleh kenai semua family yg dekat or jauh :)

    ReplyDelete
  7. Family day dimana Ni? Says Dan AJK tgh recce tmpt Ni utk our big family...tmpt Ni boleh cater 80-100 org x?

    ReplyDelete